Wedden op Voetbal

Wedden op voetbal hoeft niet ingewikkeld te zijn. Je hoeft geen professionele gokker te zijn om een voetbalweddenschap winnen af te kunnen sluiten. Hier bij Gokken Online geven we je nadere uitleg over de verschillende type weddenschappen die je kunt afsluiten indien je wilt wedden op voetbal.

De quotes op voetbalweddenschappen zijn afgestemd op de teams. Verschillende factoren spelen een hierbij een rol. Is het team in vorm, heeft het een goede historie bij de thuisspelende ploeg, etc.

Enkelvoudige weddenschappen
De bekendste voetbalweddenschap is de enkelvoudige weddenschap. Hierbij maak je een keuze tussen winst, gelijkspel of verlies. Je kunt je inzet hierbij gemakkelijk verdubbelen als je kiest voor de underdog of als de teams vrijwel even sterk worden geacht.

Meervoudige weddenschappen
Een andere veel gekozen vorm van wedden is een de meervoudige weddenschap. Hierbij maak je een keuze tussen gelijkspel in combinatie met winst/verlies. Je gaat er dus vanuit dat een bepaald team gelijkspeelt of wint, of gelijkspeelt of verliest. Op deze manier kun je de winkansen spreiden maar daartegen over staat wel dat de quotes voor dit soort weddenschappen een stuk lager zijn dan de enkelvoudige voetbalweddenschap.

Meer/minder weddenschappen
Meer/minder weddenschappen zijn populaire weddenschappen voor een voetbalwedstrijd, de worden ook wel over/onder weddenschappen genoemd. Hierbij heb je een zeer ruime keuze uit tal van mogelijke gebeurtenissen tijdens de wedstrijd waarbij je aangeeft of hoe frequent deze gebeurtenis volgens jou zal plaatsvinden tijdens de voetbalwedstrijd.

Denk hierbij aan het voorspellen van het aantal hoekschoppen (meer/minder dan), het voorspellen van het aantal gescoorde doelpunten of het voorspellen van het aantal rode of gele kaarten.
De quotes voor dit soort weddenschappen zijn meestal een stuk aantrekkelijker, echter zijn de meer/minder weddenschappen ook moeilijker te voorspellen.

Naast deze drie type voetbalweddenschappen zijn er natuurlijk nog veel meer verschillende type weddenschappen. Een aantal hiervan zullen we binnenkort nader toelichten. Kom daarom regelmatig terug op de website van Gokken Online.

Er zijn vele online bookmakers op het internet beschikbaar indien je wilt wedden op voetbal. Hieronder vind je een aantal grotere Europese bookmakers waar je zonder problemen een weddenschap kunt afsluiten.

De beste Online Bookmakers voor wedden op voetbal zijn:

Betsafe | Betsson