Wedden op Tennis

Tennis is een sport die wereldwijd gespeeld wordt door jong en oud. Het wedden op tennis biedt unieke kansen en vele gokkers op sportweddenschappen zullen dit beamen. Veel professionele gokkers die wedden op tennis, ontwikkelen en implementeren complexe strategie├źn om zo te kunnen profiteren van de uitstekende quotes en diverse inzetmogelijkheden die de bookmakers op deze sport bieden.

Uiteraard is het wedden op tennis ook toegankelijk voor de gewone tennis fans die eens willen testen of hun kennis van de sport bestand is tegen de tennis weddenschappen op een bepaald evenement. Met tientallen professionele mannen en vrouwen toernooien welke jaarlijks worden gehouden, zijn tennis fans die houden van een gokje verzekerd van een constante stroom van weddenschappen gedurende het gehele jaar.

De meest populaire inzetmogelijkheden bij het tennis zijn:

Match Betting
Dit type weddenschap is de meest elementaire inzetoptie. Je kunt hierbij de uiteindelijke winnaar voorspellen waarbij je uitgaat van de vorm of de quotes en vervolgens wachten op de uitslag van de wedstrijd.

Set Betting
Hierbij zet je in op een (aantal) set(s) Net als bij match betting omvat dit type weddenschap het wedden op de winnaar van een specifieke set of reeks van sets. Meerdere combinaties zijn hierbij mogelijk.

Tournament Betting
Hierbij zet je in op de mogelijke winnaar van een toernooi. Het inzetten op de mogelijke winnaar en de daarbij horende quotes, is bij de meest prestigieuze tennistoernooien vaak al maanden op voorhand mogelijk bij de grote bookmakers.

De meeste bookmakers bieden je een extra weddenschap indien je voor het eerst een account opent. Profiteer eens van zo’n bonus door deze op een tenniswedstrijd af te sluiten. Zet zelf 10 euro in en laat de bookmaker de andere 10 euro inzetten op de tegenspeler. Op deze manier heb je altijd een gratis weddenschap!

Betsafe | Betsson