Wedden op Golf

De golfsport is zich aan het ontwikkelen zich tot één van de meest populaire sportweddenschappen van deze tijd. Golf biedt gokkers toegang tot een aantal opties van weddenschappen die vrijwel uniek zijn voor sportweddenschappen, met inbegrip van de zgn. 3 Ball Betting weddenschappen.

Wedden op golf is relatief eenvoudig te begrijpen en zelfs de meest onervaren golf fans kunnen door gebruik te maken van hun liefde voor de sport, slimme weddenschappen en buitenkansen vinden bij de bookmakers. Met bijna wekelijks een golftoernooi gedurende het hele jaar biedt dit genoeg gelegenheid tot het vinden van spannende golfweddenschappen.

De meest populaire inzetmogelijkheden bij het tennis zijn:

Outright Betting
Outright Betting, ook wel rechtstreekse weddenschappen genoemd is de meest simpele inzetoptie. Je selecteert een speler waarvan je denkt dat hij instaat is het toernooi te winnen en vervolgens wacht je op het resultaat. De quotes voor dit type golfweddenschap is meestal maanden voor aanvang van het toernooi al inzichtelijk op de websites van de online bookmakers.

Player Match Betting
Bij dit type golfweddenschap stellen de bookmakers je in staat om een weddenschap af te sluiten op een hypothetische twist tussen twee golfers tijdens een toernooi. Beide golfers zijn “geprijsd” voor specifieke golftoernooi en men kan inzet op winst of verlies of een gelijkspel tussen de twee golfers.

Tournament Group Betting
De toernooideelnemers worden door de bookmakers hypothetische geplaatst in groepen toernooideelnemers. De spelers hebben de mogelijkheid om in te zetten op de golfers die waarschijnlijk met de beste score het toernooi verlaat.

3 Ball Betting
3 Ball Betting is een variatie op Player Match Betting. In plaats van uit twee golfers voor een bepaald toernooi te kiezen, heb je bij 3 Ball Betting weddenschappen drie golfers voor een bepaalde ronde in de golftoernooi. Je kunt dan een weddenschap afsluiten op welke speler de laagste score in de ronde zal krijgen.

Betsafe | Betsson