Wedden op Formule 1

Formule 1 is een onvoorspelbare sport. Dit is regelmatig aangetoond door de jaren heen in verschillende races. Ineens kan een coureur uit de race liggen door een stuurfout, een penalty of een inschattingsfout met een crash als gevolg. Het is deze onvoorspelbaarheid die het wedden op Formule 1 aantrekkelijk maakt. De onzekerheid kan vaak sterk uiteenlopende meningen tussen gokkers en de bookmakers creëren. Met zoveel factoren die van invloed zijn voor de verloop van een race zijn er regelmatig interessante weddenschappen op F1 te vinden bij de online bookmakers.

Het vinden van de juiste weddenschap in de Formule 1 hangt af van je eigen voorkeur. Sommige mensen volgen graag de historische trends (bijv. Monaco is traditioneel een circuit waar de stal van McLaren het goed doet), terwijl andere de huidige vorm van de coureur en zijn team belangrijker achten. De bookmaker zal voor weddenschappen op Formule 1 van alle de bovengenoemde factoren (en vaak nog veel meer) proberen deze te combineren tot een prijs of quote welke het beste de kansen weerspiegeld waar ze in geloven als uitslag op een evenement.

Zoals bij meerdere sportweddenschappen kan ook bij het wedden op Formule één wedstrijden gekozen worden uit een enorm aanbod van weddenschappen.
De meest voorkomende weddenschap is proberen te voorspellen wie zal pole position zal krijgen of wie de race overwinning op zijn naam mag schrijven. Even populair zijn de weddenschappen welke coureurs op het podium eindigen, of de hoeveelheid punten die de coureurs halen in een enkele race.

Aangezien ook in de markt van het wedden op Formule 1 steeds meer concurrerende bookmakers zijn, ontstaan er voor gokkers meerdere interessante scenario’s om op te wedden.

De meest voorkomenden weddenschappen op Formule 1 zijn de enkelvoudige weddenschappen. Dit is een weddenschap waar een bookmaker een prijs (bijv. 10 / 1) aan een bepaalde gebeurtenis koppelt. Bijvoorbeeld het voorspellen van de pole-position of de winnaar van een race.

In de afgelopen jaren is het aanbod van weddenschappen op Formule 1 races behoorlijk uitgebreid. Dit biedt tal van mogelijkheden voor het vinden van interessante weddenschappen. Gokken Online is van mening dat je altijd op zoek moet gaan naar de best beschikbare quotes op de markt en voor het afsluiten van weddenschappen op Formule 1 races staan de bookmakers zoals Betsafe bekend als wedkantoren met het beste aanbod.

Vergelijk de quotes van deze twee bookmakers als je besluit om eens te wedden op Formule één.

Betsafe | Betsson