Wedden op Sportwedstrijden

betssonWedden op sportwedstrijden is een fenomeen wat over de hele wereld bekend is. Naast Europa wordt er ook in Amerika en in Azie veelvuldig gespeculeerd op sportuitslagen. Dankzij het internet hebben we een veelvoud van aanbieders van sportweddenschappen tot onze beschikking.

Talloze bookmakers bieden online sportweddenschappen via het internet. Bookmakers zoals Unibet, Bwin of Bet at Home voorzien een breed publiek al vele jaren van aantrekkelijke online weddenschappen op voetbal, tennis of darts.

Er zijn echter wel een aantal factoren die je bij de beoordeling van een bookmaker dient mee te nemen, alvorens je een spelersrekening opent voor het afsluiten van online sportweddenschappen. Gokken Online zet de belangrijkste voor u hieronder op een rijtje:

Gaming Licence
Heeft de aanbieder van sportweddenschappen een licentie welke door een vergunningverlenende overheid is afgegeven? De website van de bookmaker moet aangeven in welk land de gaminglicentie is afgegeven. Indien er geen vermelding van licentie-informatie op de website aanwezig is dan is het zeer waarschijnlijk dat men niet over de vereiste papieren beschikt. Een bookmakerkantoor met een geldige gaminglicentie voldoet aan strenge regelgeving en moet oa inzicht geven in de software en uitbetalingspercentages.

Internet Security
Wordt bij het sportsbook de nieuwste internet security mechanismen gebruikt? De meeste gerenommeerde bookmakerskantoren beschikken over zeer geavanceerde beveiliging op hun websites om zo te voorkomen dat persoonlijke gegevens en bankgegevens worden blootgesteld aan derden.

Storting en uitbetalings opties
De aanbieder van sportweddenschappen moet diverse storting en uitbetalings opties voor haar spelers aanbieden. Bij voorkeur het accepteren van stortingen door 3rd party partijen zoals iDeal, Neteller of Moneybookers. Met behulp van een 3rd party service zoals iDeal vermindert de noodzaak voor het verzenden van persoonlijke en financiële informatie naar het bookmakerkantoor waar je je aanmeldt.

Klantenondersteuning
24 uur klantenondersteuning via telefoon en e-mail. Het merendeel van de gerenommeerde sportsbooks biedt 24 uur per dag ondersteuning via telefoon, e-mail of online chat. Altijd handig in geval van onduidelijkheden tussen jou en het bookmakerkantoor.

Aanbod en quotes
Een uitgebreid aanbod van sportweddenschappen. Een verscheidenheid aan type weddenschappen en concurrerende quotes is één van de belangrijkste reden om je aan te melden bij een bookmaker. De grotere bookmakerskantoren bieden allemaal een veelheid aan soorten weddenschappen maar ook achtergrondinformatie over deze weddenschappen zoals statistieken over de weddenschappen, teams of sporters. Sommige bookmakers zijn gespecialiseerd in weddenschappen op een bepaalde sport en bieden de beste quotes voor het afsluiten van een weddenschap op deze sport.

In het kort zijn dit de belangrijkste factoren die van belang zijn bij het openen van een spelersrekening voor sportweddenschappen bij een bookmakerkantoor. Doe er je voordeel mee als je je inschrijft bij een bookmaker!

Bezoek direct één van de onderstaande Online Bookmakers:

Betsson | Betsafe