Volg de Australian Open via de Live streams van Unibet

Morgennacht, om 01:00 uur speelt onze nationale topper Robin Haase tegen de Amerikaan Roddick. Deze wedstrijd kun je live volgen via de Live streams van Unibet. Beide spelers hebben nog nooit tegen elkaar gespeeld. Wat we wel weten is dat Roddick een frontrunner is. Heeft hij eenmaal de eerste set gewonnen dan is hij bijna niet meer te pakken. Roddick won dit jaar 6 wedstrijden en won daarin steeds de eerste set. De enige keer dat hij de eerste set verloor, ging hij direct onderuit.

Lukt het Robin om hem die eerste set af te snoepen? En heeft Robin genoeg in huis voor een upset? Robin heeft vertrouwen en het is in zijn voordeel dat er geen voorgeschiedenis is tussen die twee. Bovendien heeft Roddick in ieder toernooi altijd wel een harkerige wedstrijd. Het zou helemaal in het scenario passen als die er nu aankomt.

Bij Unibet zijn er een aantal leuke weddenschappen rondom deze wedstrijd. In zijn eerste twee partijen in Melbourne sloeg Roddick 18 en 17 aces. Worden dat er tegen Robin meer of minder? Beslis het zelf bij Unibet.

In het vrouwentoernooi maken Henin, Clijsters en Venus Williams de meeste indruk. De kans is vrij groot dat één van de meiden van de oude garde de hoofdprijs ophaalt. Caroline Wozniacki mag wel nummer 1 van de wereld zijn en zal best wel een paar potjes leuk spelen en winnen, maar zeven wedstrijden op rij winnen is wellicht te hoog gegrepen.

Om de wedstrijden extra spannend te maken kun je ook inzetten, Live tijdens de wedstrijd! Op wie zet jij in bij Unibet?