Mei toernooi bij Omnislots

Omnislots staat bekend om de mooie bonussen die iedere week weer beschikbaar zijn voor de trouwe spelers. De maand mei wil je bij Omnislots zeker niet missen. Droom eens even weg, je ligt met een cocktail op het strand van Mexico. Zie je jezelf daar al liggen en kun jij alleen maar hopen dat deze droom uit gaat komen? Een goed moment om dan vanaf vandaag een gokje te wagen bij Omnislots. Let op want je kunt alleen meedoen aan deze actie wanneer je een spelersaccount hebt bij het online casino. Gelukkig kun je wanneer je nog geen account hebt binnen een paar minuten een account aanmaken. Na de registratie kun je een mooie bonussen innen als je je storting in orde hebt gemaakt. Vanaf dat moment kan het feest echt beginnen bij Omnislots.

omnislots actie mei

Waar bestaat de promotie uit?
De promotie van de maand mei van Omnislots bestaat uit vier kwalificatierondes en één groot finaletoernooi. Bij elke kwalificatieronde winnen de drie spelers die in totaal het meeste in hebben gezet €500 euro. Ook krijgen de spelers één lot voor het grote finaletoernooi. Er zijn diverse rondes en bijbehorende data deze kun je hieronder vinden:

1. Kwalificatieronde 1: 1 t/m 6 mei
2. Kwalificatieronde 2: 7 t/m 12 mei
3. Kwalificatieronde 3: 13 t/m 18 mei
4. Kwalificatieronde 4: 19 t/m 24 mei
5. Groot finaletoernooi: 25 t/m 31 mei

Meld je aan op de website van Omnislots

De reis is jouw prijs!
De mooie reis ligt voor je klaar bij Omnislots, maar je hebt hem niet zomaar gewonnen. Als je in het finaletoernooi tot winnaar wordt gekroond, dan win je de geheel verzorgde reis naar Cancun in Mexico. Het is een mooie reis met een totale waarde van maar liefst €3.000. Je krijgt twee vliegtickets, negen overnachtingen in een all-inclusive hotel, vervoer van en naar het vliegveld en zakgeld van €500 wat je in het land uit kunt geven. Het is allemaal zo goed verzorgd, zoveel moois bij elkaar waar je van gaat genieten, iedere keer weer heb je zoveel mooie promoties. Laat deze kans niet aan je voorbij gaan, maar zorg dat jij een kans maakt op deze mooie prijs.

omnislots actie mei

Lees de voorwaarden
Om deel te mogen nemen aan het toernooi van Omnislots, is het verstandig dat je de voorwaarden door gaat lezen. Een deelnemende speler moet minimaal €30 storten en kan dan pas in aanmerking komen voor dit toernooi. Je kunt maximaal één lot winnen. Kom je tijdens meer dan één kwalificatieronde in de top drie terecht, dan krijg je €500, alleen dan gaat je lot naar de volgende speler. Het bedrag wat je wint is bonusgeld, en hierop zijn de bonusvoorwaarden van toepassing. Let op want de data van de te winnen reis worden besproken door de winnaar en het management.

Omnislots account openen
Als je een spelersaccount wil openen bij Omnislots, maak er dan snel werk van. Binnen een paar minuten heb je je geregistreerd en kun je de eerste storting realiseren. Je krijgt na de eerste storting een 100% bonus die op kan lopen tot maximaal €300. Je krijgt ook 50 free spins voor de slot Starburst van Netent. Iedere week staan er weer nieuwe bonussen voor je klaar waar je gebruik van kunt maken als trouwe Omnislots speler.

Meld je aan op de website van Omnislots