Jackpotslotty

Jackpotslotty gokkasten zijn veruit de meest gespeelde gokkasten op het internet de enige met een gelinkte progressieve jackpot! Dat betekent dus dat je op elke kast kans maakt om de grote jackpot te winnen die oploopt en gekoppeld is aan alle gokkasten van Jackpotslotty.

Arabian Nights   Summertime
 
Arabian Nights is een leuke gokkast waar ook een pokerspel in verwerkt zit.   De gokkast met maar liest 8 bovenrollen voor volop speelplezier en een zomergevoel.
 
Speel Gratis
   
Speel Gratis
         
     
Diamond Runner   Faraos Reels
 
Deze fruitmachine ben je vast wel eens tegengekomen in de amusementenhallen en ook daar heb je toen vast veel spelplezier gehad.   Faraos Reels is de naam van deze gokkast 3 rollen onder en 4 boven. Natuurlijk speel je ook hier mee voor de progressieve jackpot.
 
Speel Gratis
   
Speel Gratis
       
     
Goldrush   Inferno
 
Op zoek naar goud? Dan zit je goed bij de gokkast goldrush natuurlijk want de winkansen op deze kans zijn extra hoog!   Bij deze gokkast telt het vuursymbool voor een mystery prijs en ook nog eens kriskras! Je kan er tussen de 4 en 200 punten met krijgen.
 
Speel Gratis
   
Speel Gratis
     
     
Las Vegas   Club Mystery
 
Spaar voor Nudges in het basisspel. Met Nudges kunt u zelf de rollen tot 3 posities laten zakken in het spel.   Mijn persoonlijke favoriet de Club Mystery gokkast. Je wint tot maximaal 1500 credits in het clubmystery spel.
 
Speel Gratis
   
Speel Gratis
         
     
NudgeRunner   Route66
 
Nudges sparen met de 4de rol en met het rad kans op 6x verdubbeling van de winst dat kan allemaal met deze gokkast de Nudgerunner.   Spaar op het basisspel voor extra holds en verhoog hiermee je winkansen. Speel vervolgens boven met 4, 8 of 16 punten.
 
Speel Gratis
   
Speel Gratis
         
     
Sandbox   Spacerunner
 
Zodra er een zandbox symbool verschijnt op je rollen word deze opgeteld bij je spaar symbolen en bij 4 in een rij krijg je een mysteryprijs.   Het planeet symbool geeft je meteen kriskras 16 punten op het onderspel. Boven spaar je ze op voor de mysteryprijs tot 500 punten.
 
Speel Gratis
   
Speel Gratis
         
     
Texas Hold’em   Timemachine
 
De leukste gokkast online de texas holdem met een echt pokerspel erin verwerkt.
Maak van een 3 of a kind een full house!
  Dit is leuk want je speelt meteen kris kras op het gehele spel! Verder heeft deze gokkast een leuk timemachine
spel.
 
Speel Gratis
   
Speel Gratis
         
     
     
     

Je kunt bij Jackpotslotty maximaal voor 200 euro speeltegoed kopen per etmaal dit is gedaan om de spelers te beschermen tegen overmatig speelgedrag. Je kunt bij Jackpotslotty slechts 1 account openen per IP adres. Als je uitlogt of je venster per ongeluk sluit tijdens het spelen, dan wordt je speeltegoed gewoon bewaard in je account bij jackpotslotty.

Als je jezelf wilt laten uitbetalen dan ga je naar de "kassa" en kies je onderaan voor "uitbetalen" dit kan natuurlijk alleen in de echt geld versie en alleen als je minimaal 100 credits hebt.