Fruitkings

Hieronder vind je een overzicht van gokkasten en fruitautomaten van Fruitkings. Je kunt eerst gratis spelen op deze gokkasten alvorens je besluit om voor echt geld te spelen. Selecteer de “Speel Nu” button en je kunt direct gratis spelen op deze gokkasten!

Deep Blue Sea Apollo
Deep Blue Sea
Diep in de zee, nee gewoon bij je thuis speel je op deze gokkast van Fruitkings. Zowel een super fruitspel als een lucky 7 bonus kun je op deze gokkast spelen. Super gokkast met een super gokspel, Nudges en een hoger lager spel. Speel op deze gokkast via een iDeal storting.
 
Speel Gratis
 
Speel Gratis
 
     
IncaGold California
California Gokkast
Speel met maar liefst 6 rollen in het bovenspel bij Inca Gold. Speel je met 32 punten dan speelt je met maar liefst 20 winlijnen! Speel met 1 tot 32 punten op de California gokkast van Fruitkings. Je speelt met 5 rollen criss-cross op deze gokkast.

Speel Gratis

Speel Gratis
 
     
BigBonus Mix & Match
Bigbonus
Je hebt bij de bigbonus slechts 2 symbolen nodig om te winnen in het onderspel, in het bovenspel heb je bonussymbolen voor nog meer prijzen. Speel ook deze gokkast gerust eens gratis of probeer het eens voor echt geld en betaal via iDeal of via de telefoon.

Speel Gratis

Speel Gratis
 
     
Green Mystery Wheel of Fortune
Wheel of Fortune
In de Green Mystery gokkast kun je ook in het bovenspel de rollen vasthouden. Je hebt dan wel heel erg snel je winnende combinatie! Het Wheel of Fortune heeft de mogleijkheid om tot 1500 credits in de clubmeter op te sparen. Alle gokkasten kan je ook spelen via iDeal.

Speel Gratis

Speel Gratis
 
     
CrazyWheel Superflush 500
Crazywheel
De Crazywheel gokkast heet niet voor niets zo, het is gewoon gek hoevaak deze kast zijn prijzen uitgeeft. Zeer mooi gokkast met veel spellen met een leuk gamblespel, een pokerspel en natuurlijk het gewone basisspel. Topkast van fruitkings!

Speel Gratis

Speel Gratis
 
     
SubZero ReelCash2
reelcash2
Het ene winrad kan je wel 500 punten opleveren en met het andere winrad gok je in het benedenspel voor hogere prijzen. Spaar voor reelcash2 symbolen en krijd een mysteryprijs het cashspel kan je wel 500 punten ineens opleveren.
 
Speel Gratis
 
Speel Gratis
 
     
Volcano Millions
Volcano
Spaar 3 nugets per rol en gebruik ze wanneer jij dat wilt en maak je eigen wincombinatie op de Volcano gokkast van Fruitkings. In het bovenspel telet alles cris-cros dus het hoeft niet op een lijn te vallen, zo heb je wel erg veel kans op ee prijs, speel via iDeal op deze gokkast.

Speel Gratis

Speel Gratis
 
     
ChinaTown EightBall
Eight Ball
Maar liefst 48 winlijnen door middel van 8 bovenrollen, dat zie je niet vaak maar wel bij de gokkasten van Fruitkings op gokkenonline.com 8 rollen in het bovenspel en een mysterygame dat is Eightball het X symbool telt beneden kris-kras en geeft een mystery win.

Speel Gratis

Speel Gratis
 
     
SmileyReels Cameleon Nudges
Smileyreels
Maar liefst 6 rollen in het bovenspel dat is de SmileyReels. Wist je dat je op deze gokkast ook kunt spelen via iDeal? Spaar tot 6 nudgets en laat de rollen gewoon zelf zakken tot je de juiste wincombinatie hebt die jij wilt hebben op de Cameleon kan het!

Speel Gratis

Speel Gratis
 
     
Tropicana LuckyHolder
Luckyholder
Tropicana daar kun je wel 1000 punten krijgen met 1 wincombinatie. Speel deze tropische gokkast en win dus groot! Unieke gokkast waar je in het bovenspel de rollen kunt vastzetten. Heb je vier bloemsymbolen? Dan mag je een Mysteryshot doen!

Speel Gratis

Speel Gratis
 
     
Area 51 Alcatraz
Area 51
Speel tot 128 punten ineens in het bovenspel van Area 51 fruitmachine en spaar tevens voor extra holds speel kris krass op deze gokkast. Spaar voor een spaarkaart in het bovenspel van de Alcatraz, gokken doe je met het gokrad ipv kop of munt bij deze leuke fruitmachine.

Speel Gratis

Speel Gratis
 
     

Gratis sppelen op online gokkasten bij gokkenonline.com!