Bingo

Voor iedereen die gek is op bingo spelen is het internet een waar bingoparadijs. Wie wil er niet uit zijn luie stoel een spelletje Bingo spelen? Gelukkig is dit mogelijk dankzij de talloze Bingo websites (MariaBingo, JogoBingo) op het internet. Voordelen van Online Bingo Spelen zijn oa. het gemak, het grote aanbod van verschillende type Bingospellen en het belangrijkste; de prijzen. Deze zijn vaak vele malen hoger dan het traditionele bingohuis om de hoek vanwege de eenvoudige reden dat online meer mensen, meer bingokaarten aanschaffen. De prijzenpot wordt hierdoor automatisch hoger.

Om Online Bingo te spelen moet je je als eerste registreren bij een willekeurige Bingo website. Na registratie en het opwaarderen van je spelersaccount (bijv. via iDeal) krijg je als speler een willekeurige bingokaart. Uiteraard heb je als speler de mogelijkheid om meer dan één kaart per spel aan te schaffen. Specifieke software is geprogrammeerd om nummers op te roepen tussen getal 1 en 75. Bingospelers vergelijken de gevallen nummers met de nummers op hun spelerskaart. Het doel van Bingo is om je kaart te vullen of om aan een bepaald patroon op je kaart te voldoen.

Voordeel van online bingo spelen is dat je de gevallen nummers altijd direct in je scherm kunt terugzien. Ook kun je ervoor kiezen om de nummers automatisch van je bingokaart te laten doorstrepen. tegenwoordig bieden de meeste sites hun bingo spelen aan met behulp van de nieuwste software. Dit betekent gebruikersvriendelijkheid, snelheid en mooie visuele effecten. Een aantal bingosites hebben daarnaast nog extra’s zoals de mogelijkheid om tijdens het bingospel te chatten met andere bingospelers.

Online Bingo Spelen

Bingosites zoals MariaBingo distribueren de bingokaarten zodanig dat alle spelers een gelijke winkans hebben. Afhankelijk van de bingosite waar je speelt gelden er restricties voor het aantal aan te schaffen bingokaarten per spelronde. Het lijkt misschien aanlokkelijk om met veel bingokaarten te spelen maar het kan ook verwarrend zijn indien je het overzicht kwijt raakt en vervolgens vergeet gevallen nummers aan te vinken. Gokkenonline.com adviseert om op niet meer dan drie of vier kaarten te gelijk te spelen.

Een andere manier om je winkansen te vergroten is het selecteren van een spel waarbij relatief gezien nog weinig bingokaarten zijn verkocht. Bijvoorbeeld vroeg in de morgen of aan het einde van de middag. Er is minder concurrentie op deze tijdstippen dan in de avond en dus worden de winkansen vanzelf vergroot.

Tot slot, online bingo is eenvoudig om aan deel te nemen en voor de liefhebbers van het spelletje een waardig alternatief voor het spelen in het bingohuis om de hoek. Men is niet gebonden aan bepaalde tijden en het online aanbod van Bingosites is groot met zeer aantrekkelijke Bingo Jackpots. Al deze factoren maken het online bingo een plezierige bezigheid.

Speel bij BingoCams

Speel bij BingoCams

Direct Bingo of Keno spelen?

Bingo is een spel dat erg in opkomst is, zelfs de twintigers schamen zich er niet voor om bingo te spelen. Het is dan ook een erg gezellig en sociaal spel.

MariaBingo biedt je een 100% bonus aan op je eerste storting. Meld je nu aan en profiteer van deze actie voor nieuwe Bingo spelers!

Veel plezier met het spelen van Online Bingo!